34

34 grader i skuggan har det nu varit i snart en vecka.. Det är varmare än en södersemester känns det som, de verkligen steker. Vi har badat mycke varje dag, både från gården och från en annan familj längre bort längs Rhen. Kvällarna e så härliga då det ännu är varmt och skönt och man bara kan sitta ute nånstans längs floden.
Idag kom mormorn från England, hon e riktigt trevlig o pratar rikti ren engelska så de ska bli kul att ha henne här en vecka nu att snacka med.
Snart ska ja å Malin in till Singen på lite shopping, sedan ska ja på min första tyskalektion! De e privatlektion med en dam så får se hur det går, de börjar väl lossna lite mer tyska-prat för mej nu hoppas jag. Antar vi lämnar i Schaffhausen sedan, sitter ute nånstans och kanske går en sväng till Lions sedan.

Heljen var annars också väldigt kul, kräftskivan var bäst, sedan for vi ut och dansade och kom hem halv sju på morronen. Mitt i tågresan medan vi sov kom konduktörerna och väckte oss och vi måsta byta till buss sista halva vägen hem, sånt är störande för det enda man vill 5-6 på morron är att komma hem och sova fort. Annars är de inte nå problem med att vara ute på klubbar i Zürich till 4-5, men sen måste man räkna med hemresan på knappa 1 timme, och sedan antingen första bussen till Büsingen som åker kl.7, eller taxi. Så oja, gissa om man är slut på en söndag.

Sätter in bilder senare då ja överfört dem till datorn.

Kommentarer
Postat av: Frida

si till att du har myki tyska ti lär oss sen då du kommer tibaka :D

2011-08-24 @ 09:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0