oh nej

Haha, det gick från 30 grader till nu 18 grader och regn på mindre än en dag.. va fan hände?
Nej men skulle gå ut igår, men hittade inte nån nyckel, och jag hade bråttom till bussen så ja var tvungen att springa. Sen skickade ja sms till host-mamman för hon var ute om hon kunde lämna en nyckel ute nånstans till mej sen. Sen efter ett tag märkte ja att bussen inte skulle komma, den hade slutat åka den tiden, så var tvungen att vänta i 40 min tills den egentligen skulle komma. När ja sedan kom hem efter 12 tiden så slapp ja inte in i huset, ingen nyckel. Hon svarade inte i telefonen sin, och ja ville inte ringa till hemtelefon för den dundrar i hela huset. Men ja gick runt huset några varv för att se om nåt fönster var uppe, sen ifall nån bil var olåst ifall ja var tvungen att sov ute. Ringde på dörren men ingen öppnade.. Men sen ringde ja nå gånger till så till sist vaknade hon och kom och öppna.. vilken tur.

Hängde i Lions med Monica, det gick jättebra för henne!
Annars så missade ja ett rullskrinnsdisco i 80-tals anda igår. Skulle vart kul att gå på det, men det var i Zürich, och min plånbok och energi var inte det bästa igår.

Ska åka in till stan igen om några timmar med Monica, sitta i nån bar eller nåt före hon börjar jobba igen, man kan inte direkt hänga vid floden idag i regnet, synd.



Monica och Malin i Domino förra heljen!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0