Wohoo

Har fixat internet! Första kvällen ja kan sitta på nete efter kl 20:00! Problemet? Tjaa de va bara att byta uttag där ja sätter i internetstöpseln.. Så här ha gått å fundera i en månad va fanken som är felet, å så va de bara att byta stöpsel.
Nåja, dagen ha vari bra. De har satt upp gungor vid församlingshuset bara 20 meter från vårt hus, så ja misstänker de kommer bli många turer dit den närmaste tiden.
Kom just hem från en liten cykeltur. Cyklade in till Schaffhausen och satte mej på en bänk längs floden och tecknade lite. Det är verkligen ett riktigt cykelsamhälle här. De känns som alla cyklar, överallt. Har nog aldrig sett så många cyklister någon annanstans än här omkring.

Igår var ja till en sportplan bakom Munot, slottet inne i stan. Hade bara hunnit cykla 10 minuter hemifrån innan de började ösregna, så var tvungen att sitta under ett träd i 20 minuter innan ja kunde fortsätta. Sen föll jag också så tummen e blå och känns kaputt. När ja sen hittade en väg upp till sportplan var motivationen borta så de blev inte så mycket träning.

Ska masa mej till Singen imorgon igen, stad på tyska sidan. Mycket billigare shopping där än i Schweiz. Är tvungen att fixa lite grejer inför heljen.

Idag är det annars exakt en månad sen ja kom. De ha gått jättefort, känns som ja kom för en vecka sen bara. Men de har hänt så mycke så dagarna bara rusar fram. Mittiallt kommer de väl vara jul och ja kommer till Vasa igen på lite ledigt. Nog om de kommer gå i denhär takten!


Jag, Jessica och Kajsa på Kaufleuten. Svettigt inne på dansgolvet.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hhaha, månte blåa tummen Mikk? Va kul å si nå av dina nya vänner på bild! Men glömm inte Gäämlisssch! å ja sku vila si teckningen du rita :D ha de bra C U later :D

2011-08-10 @ 23:13:32
Postat av: mikk

Haha jaa du säg de :D Jo, måst bara va lite flitigare me ti ta nå foton..

Jaa sitter mest å klottar bara en massa :D ha de bra du me å ha de så kul ihelj :D

2011-08-11 @ 17:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0