sista jobbdagen imorgon!

En jobbdag till!
Min värdfamilj åker till England tidigt på onsdag, så imoron blir alltså min sista jobbdag för det här året! Skönt!

Fy va härligt de kommer va att få komma hem!
De kommer kännas konstigt förståss, fast ja fattar väl int att ja e hemma förrän ja faktist e där. Fem månader har ja vart här nu, och ja, de har gått väldigt fort! Ändå känns de som en evighet sen ja va hemma, för de har varit fem otroligt fullspäckade månader, det har hänt massor. Det har varit skönt, härligt, jobbigt, stressigt, leidon.. ja allt! Vissa dagar har kunnat vara rent från helvetet från morgonen, medan andra har varit nå av de bästa i mitt liv!
Gissa om de kommer bli kul att träffa alla igen? Ska bli så jävla nice!

Helgen då, vi var till Zermatt, en alpby i södra Schweiz. Haha, kan ingen annat än igen säga WOW. Man blir alltid lika tagen då man kommer till nya ställen. Vi hade utsikt över Matterhorn från hotellet, vilken känsla då man vakna upp å såg det morgonen!
Vi åkte upp me gondoler med alla skidare och snowboardare. Liten ångest fick vi ju då vi nästan var de enda utan skidor. Fan, men nästa år måste de bli mer skidåkning.
Som högst var vi upp på 3800 meters höjd, Klein Matterhorn. Sista biten upp med gondolen där var för första gången hemskt. De va sån brant bergsvägg upp, så man kunde ju int undvika å tänka att nä-ä, nu fan kommer linan braka.
Uppe på den toppen gick vi upp i utsiktstornet, där lämnade vi inte länge.. pga att båda blev så yra å nästan svimfärdiga, luften var ju så tunn.

Utgång på kvällen till en bar som hette Snövit! Sen på söndagen gick vi runt i Zermatt, tog sedan tåget till Visp och satt på ett café i tre timmar och fördrev tiden tills klockan var sju och vi kunde gleisa hem!
Ett par veckor innan de kommer komma såna här helger igen!
Men ärligt talat, så kommer en gammal vanlig Ollishelg sitta bra efter allt det här!



Haha, sängen braka efter att Klara sku ta ett megahopp!



utsikt från hotellet














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0