tisdag

Har inte tagit bilen till tyskalektionen sen slutet av sommaren, utan ja har alltid tagit tåget. Ikväll skulle ja hjälpa till med en födelsedagstårta så ja ville komma hem tidigare, därav tog ja bilen.
Egentligen ska de ta 30 min att köra, men gps:en var i andra  bilen som var borta, så ja tänkt att ja hittar säkert, bara ja hittar in till centrum av Singen så hittar ja tyskalärarinnans hus. Ja ha bara kört då de ha varit ljust tidigare, och de e en bra bit så men ja chansade.
De resultera i att ja körd förbi en avfart på motorvägen, och sen tog det tillslut närmare en timme att komma fram. Tur ja startade en timme före det började!
Tillbaka vägen fick ja ritad på ett papper, så då gick de smidigare!
Nä men vägarna e verkligen skit! De ingen belysning, smala å krogiga vägar å skyltarna ser man knappt. Så de e lätt man villar bort sig.

Blev just klar med tårtan, har lagad blå glasyr som ska vara vatten, sen ska vi imårn sätta på Ariel figurer. Vid lunchtid drar vi iväg med 6 småtjejer på födelsedagskalas till Konstanz för att gå på skattjakt i Sea Life. Fiskar, hajar pingviner å sånt, så de ska bli kul!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0