fredagkväll

Hoppade på bussen lite före 8 igår in till Schaffhausen. De regna o va kallt o ja had ingen aning om va ja sku göra. Ja känner ju ingen direkt ännu, så de va bara att knalla på själv. Visste ju att de fanns en bar där de två finskorna jobbade, problemet va bara att ja int fö nånting mindes var den låg. Började gå runt i stan, se va de fanns för barer och nattklubbar, klockan var ju ganska tidigt så de va int så mycke folk ut ännu då.
Efter 40 min gick ja in i en större gränd, tänkte nää jävlar ja kommer ju int hitta dendär baren.. Gissa om int den stod på min vänstra sida då..
Tänkte ja inte skulle vara ut nå länge, till 10 eller något sånt, men satt med finskorna i baren och snackade nån timme, som blev ti flera timmar, sen började komma folk så de var tvungna att börja servera öl. Var just påväg att ta bussen hem klockan 11, när det mittiallt strömmade in folk. De va en liten bar, typ som ett klassrum eller nåt, så de blev ganska fullt.
Behövde bara börja snacka med nå folk, säga att ja var från Finland, och så var problemet med löst med att hitta nå folk att hänga med. Vet int varför men tydligen tycker det de är kul då det finns folk från andra länder där.
Stack sedan till två andra barer med en kille och kollade och dansade lite. Det låg tre slags förfest barer sicksack i den gränden, så det var tjockt med folk inne och ute. De andra skulle dra iväg till nån nattklubb men sista bussen till Büsingen gick hem klockan två ja tänkte att ikväll åker ja hem redan då.
På busshållsplatsen träffade ja en amerikan, sedan två schweizare som kunde knaglig engelska. Stod och skrattade med dem en bra stund innan bussen kom, sen då ja steg in i min buss och skulle betala, hoppar en av schweizarna in, smättar fram en stor sedel på disken, pladdrar nåt oförståeligt på tyska och viftar me händerna. Tydligen betalade han för mej så ja behövde bara ta biljetten och sätta mej, sen stannade han i bussen, stupfull, pladdrade på med busschauffören och hela bussen skrattade åt stackarn. Sen hoppade han bara ut och sprang till sin egen buss.
Tänk att sånt händer? Människorna här är verkligen mer utåt och pratgladare, vilket gör allt mycket lättare speciellt om man far ut själv.

Klockan e snart två här nu och ja ha bara äti frukost ännu. Vet int va ja ska hitta på ida, ska kolla i nå broschyrer nu och se om det finns nåt i närheten som kan vara kul att se!

Kommentarer
Postat av: <3:mise

Dehä låter ju kul! Bra att du vågar vara social även om du var ensam, ja själv sku no ha lite kakka i byxona... :D

2011-07-24 @ 10:25:27
Postat av: mikk

haha, nää men de ha gått rikti bra ti va själv i heljen :D

2011-07-24 @ 11:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0