hallo

Lördagen slutade nog med att ja åkte in till baren Lions där finskorna jobbar. Det var fakstist tre tjejjer till där då ja kom och två var från finland, så de spelades lite finsk musik och så innan allt folk började komma. Ja tänkte ja skulle bara vara till 12 och ta bussen hem då, men så blev de ju inte då de kom nå folk ja träffade i fredags som ja lämnade och snacka med då. Sen skulle ja ta bussen hem klockan 1, men då ja hade betalat för det ja hade druckit så lämnade det bara ½ franc!! Bussen kostade 5.20 franc och de va mindre än 10 minuter tills bussen gick. Så ja sprang ut, började springa mot ett håll ja trodde var rätt, när ja kom till änden av gatan såg jag att va fan, ja sprang åt fel håll. De satt nå folk där så i all hast ropade ja bahnhof, bahnhof, wich way is the bahnhof och de visade åt andra hållet så de va bara att kuta, sen hittade inte ja en bankautomat direkt heller. Så då ja äntligen hade tagit ut pengar och var vid busstationen så hade ja förståss missat den.. Så de va bara att gå tillbaka ti Lions och vänta tills 2 bussen kom, så det blev en längre sovmorgon än ja tänkt mej idag pga. att ja kom hem senare än ja tänkt.
Nåja, kul kväll var det också iallafall!

Nu kom ja just hem från Schaffhausen, har vart några timmar med en tjej som heter Alexandra, från Sverige. Kul att träffa nån svensk och få prata lite svenska, har bara snackat finska och engelska hela heljen nu så. Senast ja snackade svenska som öga mot öga med nån var då Malin var här, alltså en å en halv vecka sedan. Så kan säga att munnen gick i ett nu då ja had hemmaplan språket!

De ha vari en jättebra helj, och detta e ju ännu bara början! Gissa om de e skönt, allt nytt, precis allt. Livet börjar liksom från noll och de känns hur härligt som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0