Lunch

Malin håller på å gör lunchen så ja passade på att kolla datorn lite, internet är lite trögt på kvällen men snabbare nu så därför. Vi ska åka till stationen i Schaffhausen senare då hon ska åka hem. Ja behöver tågkort och ett simkort till telefonen. Annars vet ja inte riktit vad som händer idag, ska väl om någon timma å hämta upp tjejen från dagiset.
Googlade denhär bilden för har inte hunnit ladda upp några av de bilder jag har tagit, men så här ser det ut längs floden här i Büsingen. Vårat hus ligger lite längre bort längs floden med båt utanför också. Ska väl utforska området lite nån kväll med cykel så ja vet var allt finns. Igår va vi till en närliggande by som hette Gailingen tror ja å kollade då tjejen hade simskola. De va på den tyska sidan så man måste alltid ha passet med då man åker över gränserna.
Büsingen är ju annars en Tysk by i den Schweiziska kantonen Schaffhausen. De kallas exklav då det är på det sättet.


Hittade en till bild, där ser ni hur det ser ut, Büsingen är omringad av Schweiz men tillhör ämdå Tyskland. Det ligger ju på gränsen så det är som södra Tyskland och norra Schweiz då man kollar på kartan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0