tar natten

Mötte upp Monica i Schaffhausen vid 4 tiden och kom hem för en stund sedan. De ha vari en jättekul kväll och verkligen kul att redan lära känna nån härifrån. Hon har visat mej runt i stan och sen grabbade vi lite pizza och åkte till henne. Sen åkte vi tillbaka in till stan till en bar där två finska tjejer jobbade som hon kände.
Efter att ha prata engelska hela dan fick ja knappt ur mej några finska ord, de e jobbigt men ändå häftigt hur snabbt man anpassar sig till engelskan. Lite fick ja väl ur mej på finska, men de kom verkligen en blackout för att det var verkligen inte lätt att prata engelska och finska på samma gång, och sedan tänka på svenska.. Nåja, tror ja hoppar in i baren nån kväll nu i veckan och hälsar på, de va ett litet mysit ställe och inte några människor där så tidigt så de e lugnt om man kommer dit å snackar lite. Har också snackat i telefon med en annan tjej från Finland ida, hon bor typ 45 minuter bort så ska väl träffa henne nån dag med tänkte ja.. allt går fort och ja gillar det!

Vi var upp i ett slott som hette Munot idag också, tog några bilder för det var sån otroligt fin utsikt, men nu får jag inte telefonen att bluetootha med datorn så det kommer inga bilder.. Men google finns ju alltid så knep en bild därifrån istället! Nere runt borgen levde en flock med rådjur, bambin för di som int vet.. sött tyckte jag de var iallafall, något annorlunda!

Kommentarer
Postat av: Frida

Va najjs! du kommer ha bra me språk i förråde då du kommer hem å häls på :D

2011-07-19 @ 08:59:19
Postat av: mikk

haha, jaa ja hoppas de :D

2011-07-21 @ 16:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0