disco,ambulans, shoppingcenter & bio

På fredan dro vi iväg på rullskosdisco. Häftigt var det, fast man va ju mindre smidig me att rulla runt. Men 80's musik o discoljus va nice. Mer å mer folk kom och rullade runt o mittiallt blir de en liten kedjekrock. Ja snurra ett varv till, men då ja kom runt såg ja nån med rosa tröja ligga upp å ner på golvet. Fan de va Klara som att vurpa runt! Nån hade kommit hårt bakifrån å knuffat till så hon hade landat på höftbenet. Hon kunde inte röra sej så vakterna ringde ambulans. Ja samla alla grejer å följde med till sjukhuset. Fick sitta på en stol brevid båren i ambulansen. De röntgade å så, men de va ingen spricka eller brutet, vilket va tur! Så med värkmedicin å ett par kryckor åkte vi hem till henne.

Lördag spenderades på ett shoppingcenter och en snabb sväng till IKEA. Sen på kvällen gick vi på en gymnastikuppvisning som Klaras yngsta tjej deltog i som liknade musikcafé!

Söndagen gick fort. Vi hann bara luncha och sen gick vi å såg Twilight. Sen va de snabba svängar till station så ja hann hem med tåget.

Skön helg var det iallafall, har bara några heljer kvar här nu innan ja kommer hem en sväng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0