10.10.11

Heljen kom och gick jättefort. De ha varit skönt med en riktigt relax helg, vi har varit såklart på språng hela dagarna, men de e ändå avslapplande att göra sånt med familjen och sen bara dega på kvällen. Behövde verkligen en sån helg, snoran o hängigheten ha drabba alla nu så man känner sig int rikti på topp.

På fredagen slutade ja redan kl 10 och åkte iväg och hämtade mamma å pappa från flygplatsen. Vi åkte till Schaffhausen för att käka o sen en snabb sväng upp i Munot. På kvällen var vi in hit till min familj för å hälsa på. Sen gick vi till lägenheten vi skulle bo i över helgen.

Lördag morgon tog vi tåget till Konstanz för lite shopping, sen åkte vi ut till Mainau, en blomsterö i Bodensjön.

Söndag hade vi flera alternativ, men vi bestämde oss sedan för att åka till Luzern. Jag had int heller varit dit ännu, så de va kul att se en ny stad i Schweiz. De had kommit snö på bergen där, så de va fint att se något sånt. Vi gick längs sjön där tills vi kom till en Mini golf bana där vi stannade för att spela lite. Kul me nå sånt, fast de va den sämsta banan ja spelat.
Hela helgen ha vari svinkall, har inte varit så kallt förrän nu. Ja tror man blev lite för van med värmen här, men nu slog kölden till. Har gått å frysit hela dagen idag med. Skönt iallafall de visar varmare imorron!



Jag o mamma i Schaffhausen



Utsikt från Munot



Slottet på Mainau






Bodensjön gjord av blommor



Dahliagarden





Bilder från Luzern kommer sen, nete e så trögt just nu..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0