Oktoberfest, wow vilken upplevelse!!

Wow vilken helg det har varit igen!



Vi hyrde bilen och körde iväg till München en 10 tiden på moron



Antonia i baksätet, hon är från Hannover



Bilsresan dit var jättekul! Dehär fransmännen snackade vi med via papper i fönstret, de skulle också till München.



Efter flera timmars resa med bilköer och stopp, och sedan lämnat bilen vid de vi skulle sova hos och ta tåget in till stan var vi äntligen framme



Vi försökte komma in i öltälten, men det var redan fullt..



Men tji fick de när vi slapp in på Biergarten istället!



..och våra 1 liters grymt goda öl!





Klara e glad!




Folk kom och gick vid bordet









Klara siktar mot stjärnorna



Nej men fan vad kul det har varit! Biergarten stängde redan 10.30 så då stack vi iväg på en efterfest. Folk hade ju festat sen morgonen så 10.30 var schacket mer eller mindre döda. Redan på lunchtid då vi kom till München så låg det massa me människor i parkerna avkolade. Nåja men vi stack på efterfest i några timmar, sen försökte vi hitta ett tåg till vår sovplats. Sen då vi slutligen stigit av vid vår station så bestämmer vi för att gå hem en genväg..Som visade sig vara värsta omvägen. 1 timme tog det för oss att hitta till huset, när det från början skulle ha tagit 15 min.. Men så kan de gå i mörkret. En 4 tiden kollapsade vi i säng och sov till 12. Då packade vi bara grejjerna, drack lite kaffe med familjen vi sovde hos, och sen körde vi in till festen igen. Nu slapp vi in i öltälten också så vi gick runt å kollade lite, men efter den natten var alla så färdiga så vi gick mest runt å tittade runt på området.
En 5 tiden efter lite om o men så var vi redo för hemfärd. Väl innan vi hade kommit ut från München till autobahn var de lite klumpigt. Har vi inte förståss världens otur och hamnar i en 6 km lång bil kö som tog en timme att köra mitt på motorvägen.. Och sedan längs Bodensee kom värsta dimman. Nå hem kom vi iallafall efter 5 timmar, då det egentligen ska ta 3 ½ timme å köra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0