gailingen

Var just till Gailingen (Tyskland) å köpte lite grejer till kvällen. Snackade lite med en tant i kön, ja eller ja försökte iallafall på min knagliga tyska. Sen då ja sku köra hem kom de som ja allti e rädd för att ska hända.. Gränsvakten stoppade mej! Så ja måsta köra ti sidan, å sen sökte han snabbt igenom bilen. Ja hade köpt lite dricka, och det är nån viss mängd som man inte får ta över gränsen, men bra så hade ja inte så mycket.
Igår när ja for till Singen (också Tyskland) så hade ja glömt passkortet.. Men märkte det såklart först på tåget då de säger i högtalarna att det här är ett tåg som passerare gränsen, var beredd med era passkort om vakten kommer! Som tur kom ingen vakt, vet inte va de gör om man inte har passkortet? Måste kolla upp det, ifall det skulle vara riktigt riktigt dåligt ifall man passerar gränsen utan det..

Ja hade just å köpt tortellini i affären, kokade vatten och skulle hämta tortellinina från påsen. Nej se på fan hade ja glömt dem i affären!
Nåja, nu ska ja sova lite, sen kommer Klara hit och vi ska till... Lions såklart! Monica jobbar ikväll med, kul att träffa henne igen, har inte sett henne på två veckor, det har varit så fullt upp här.



Bild från Üetliberg förra heljen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0