rainy day

Heljen är över. Har sovit hos Klara hela heljen, skönt att vara borta för att sedan komma hem igen. Det blev utgång på lördag kväll efter Üetliberg till Nelsons. Igår slappade vi bara med film hela dagen.
Äntligen börjar hösten komma lite här också, sommaren har varit oändlig. Ca 12 grader regn är det här nu, men kollade just att de ska upp till lite över 20 grader sol igen mot heljen och nästa vecka.
Ja har haft båda barnen hemma idag, tjejen mådde inte så bra så hon ville inte gå till dagis. Vi har gjort en tågstation och biljettautomater och syselsatt oss med det största delen av dagen.
Nu ska ja sätta igång med t-shirten som ja skjutit upp alltför länge!

Annars måste ja skriva. På lördag kväll då vi kom till huvudstationen i Zürich så var det full fart med demonstration. Vi skulle gå till krogen men kunde inte ta den väg vi skulle, de var massa me folk överallt och sen började man höra skjutas. Polisen var tvungna att skjuta gummikulor och sen satt de igång tårgas. Fy va de sved i ögonen, fastän vi var en bit ifrån. Nej men sen skulle vi ta en annan väg för de hade börjat stänga av nån del av stationen. Så på andra sidan hade ungdomar dragit cyklar över vägen så inte bilarna skulle kunna köra. På gatan hade de börjat elda nånting. En bil var vällt upp på sidan, och massa med poliser med sköldar var där. Huh, inte precis ofta man hamnar mitt i nåt sånt. Ännu på morgonnatten då vi skulle hem sved de i ögonen vid stationen för det var ännu tårgas i luften. Fick höra att ca. 80 pers hade gripits, ja hoppas ingen hade skadats svårt.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0