bye bye tyskalektioner

Såå, då var det sista gången ja var till Frau Heller. Wow kommer verkligen att sakna det, första gången det verkligen har varit kul att lära sig ett språk. De rutinerna som tisdagar har varit, kommer inte mer nu. Åkte alltid till Singen till kl. 5-6. Gick runt i affärer, åt lite. Gick sedan till henne på lektion, hon gjorde te, snackade mest på om en massa intressant. Sen gick ja till stationen, köpte ett bröd å satte mej på tåget hem. Så har det vart typ varje tisdag/onsdag sen den 23 augusti. Och alltid me ett leende på läpparna efteråt, fastän de vart vissa jobbiga grammatik lektioner.
Ikväll då vi skulle säga hejdå, sa hon : "Oj Mikaela de ha varit så kul att få arbeta me dej, du har lärt dej så mycke på sån kort tid. Snälla, skicka ett e-mail om hur det går för dej sen, gör det! "

Så sånt blir man ju glad av att höra, att man faktist åstadkommit nåt!

Snart blir de läggdags, imårn ska ja börja städa rummet å packa ihop. Tänk de, packa ihop alla grejer, tur är då att det inte är så jättemycket. Det är väl mer att man packar ihop 7 månader av sitt liv, å sen bara sticker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0