kallt!

Värmesystemet har vart sönder nu i 2 dagar, så vi har eldat i kamin där uppe. Här nere i källaren hittade verkligen inte värmen så de va bara att sätta på sig massa me kläder igår då ja skulle sova.
Imorse började ja halv 8 å det var en lugn å skön morgon me barnen tills.. farföräldrarna ringer och säger att vi inte kan gå nånstans pga. att en man som ska fixa värmen kommer. Oturligt nog hade tjejen en speciell dag på dagis idag då de fick ta med egna leksaker. Wow vilket liv det blev då! Tror det är första gången hon blir arg för att vi inte kan gå till dagiset så fort som möjligt! Nåja de löste sig efter ett tag, och dagen har gått fort. Jehovas vittnen knackade på så det tog en stund, sen kom farföräldrarna tidigare idag. Värmen är fixad, så kallt inatt kommer de inte vara.
Ska iväg till Singen ikväll med, får se vad Frau Heller kommer säga när ja säger att ja inte kommer komma så många gånger till. Fast ja märker nu att ja försöker ta ut de bästa av dagarna, för ja vet det inte kommer vara så många kvar. Njuter av att leka med barnen och tålamodet är mycke längre! Nästa veckas fredag kommer den nya fick ja veta igår, så ja och barnen har bara en å en halv vecka ensamma tillsammans. Sen tror ja att ja ska hjälpa henne några dagar att komma igång! När man vet att nånting lider mot sitt slut så uppskattas det mycket mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0